Konsulent inriktning Dans

20 januari 2010

Studieförbundet Bilda är nationellt uppdelat i 8 regioner med verksamhetsinriktningar som Kultur/musik, Pedagogik/dialog, Internationellt/Mellanöstern, Ledarutveckling, Ortodox bildning och kultur, Bildning och kultur i frikyrkorna samt Katolsk bildning och kultur. Förutom regionerna finns ett förbundskansli i Älvsjö samt ett studiecenter i Jerusalem. Bilda är en mångdimensionell organisation, som förutsätter god samarbetsförmåga och hög kommunikationskompetens. Studieförbundet Bilda Väst är verksamt i Västra Götalandsregionen och Hallands län. Vi bedriver studie- och kulturverksamhet tillsammans med våra medlemsorganisationer – frikyrkosamfund, ortodoxa och österländska kyrkor, ekumeniska organisationer och folkhögskolor. Bilda har också en öppen verksamhet som riktar sig direkt mot allmänheten.

Vik. konsulent

Dans

Vår danskonsulent kommer att vara föräldraledig och vi söker en vikarierande konsulent, med inriktning på dans, till en kreativ och utvecklande arbetsgemenskap, med placering i Göteborg.

Din huvuduppgift blir att fungera som ansvarig för dansverksamheten i Bilda Väst. I uppgiften ingår att fortsätta utveckla vår relativt nystartade dansverksamhet som innefattar dansskoleverksamhet, olika dansprojekt, samt uppbyggnad av ett dansnätverk med fria dansgrupper i regionen. Du kommer att ingå i ett team med andra som arbetar med kultur och musik. Samverkan sker också med övriga konsulenter i regionen.

Vi söker dig som har goda erfarenheter/utbildning inom dansområdet. En extra merit är om du har erfarenhet/kunskap inom Hip Hop och dess dansstilar. Intresse för folkbildning, god samarbetsförmåga och en positiv attityd är förutsättningar för tjänsten.

Det går inte att kommentera på den här sidan.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: