Konsulent, kultur och musik

11 februari 2010

Studieförbundet Bilda är nationellt uppdelat i 8 regioner med verksamhetsinriktningar så som Kultur/musik, Pedagogik/dialog, Internationellt/Mellanöstern, Ledarutveckling, Ortodox bildning och kultur, Katolsk bildning och kultur samt Bildning och kultur i frikyrkorna.

Studieförbundet Bilda Sydöst är verksamt i Östergötlands, Jönköpings och Kalmar län. Vi bedriver studie- och kulturverksamhet tillsammans med våra medlemsorganisationer – frikyrkosamfund, ortodoxa och österländska kyrkor, katolska kyrkor, ekumeniska organisationer och folkhögskolor. Bilda har också en öppen verksamhet som riktar sig direkt mot allmänheten.

Vi söker en konsulent, som vill jobba i en kreativ och utvecklande arbetsgemenskap i Bilda Sydöst med placering i Jönköping.

Din huvuduppgift blir att utveckla vårt folkbildningsarbete i regionen med fokus på Jönköpings kommun. Du kommer att arbeta med bildning och kultur i frikyrkorna på 50% samt med vår kultur- och musikverksamhet på 50%. (I regionen arbetar vi med ett flertal dansgrupper och rockband inom och utanför våra medlemsorganisationer).

Du ingår i ett arbetslag som omfattar hela regionen, men ansvarar själv för verksamheten inom ditt område. Du kommer även att ingå i ett mindre arbetslag med övriga konsulenter i regionen som arbetar med inom ditt verksamhetsområde.

Du ska både kunna arbeta självständigt och i ett arbetslag. Du ska ha intresse för och erfarenhet av att arbeta med de frikyrkliga medlemsorganisationernas verksamhet samt ha ett intresse för att arbeta med musik, dans och annan kultur samt ungdomsfrågor.

God samarbetsförmåga samt en positiv attityd är förutsättningar för tjänsten. Om du är idérik, vill ta eget ansvar och ha ett flexibelt arbete, så är du välkommen med din ansökan. Du ska ha erfarenhet av arbete med dator. Då tjänsten är förenad med en del resande krävs körkort och tillgång till egen bil.

Upplysningar om tjänsten lämnas av platschef Lennart Karlsson 036-342112 eller personalchef Björn Olsson 08-7271726. Facklig företrädare är konsulent Lars-Inge Claesson 036-342107. Ansökan med meritförteckning, referenser och löneanspråk skickas till

Studieförbundet Bilda

Personalavdelningen Box 79 125 22 Älvsjö

eller bjorn.olsson@bilda.nu

Det går inte att kommentera på den här sidan.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: