Musikledare

02 februari 2010

Då vår nuvarande medarbetare går i pension söker Arboga kommuns fritids- och kulturförvaltning till musikskolan en engagerad och inspirerande musikledare. Musikskolan har ett femtontal medarbetare, tillsvidare och timanställda, som tillsammans bidrar till att utveckla eleverna inom musik, dans och kultur.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill leda, driva, planera, samordna och utveckla musikskolan tillsammans med dina medarbetare. Du har tillsammans med personalen ansvaret för att rekrytera elever samt att upprätta verksamhets- och arbetsplaner samt kvalitetsredovisningar och utvärderingar med mera. Du har personal- och budgetansvar. Du deltar i undervisning samt ansvarar för ledarskapet i olika ensembler, arrangerar konserter med mera till cirka en femtedel av din tjänst.

Kvalifikationer

Du har utbildning och erfarenhet inom musik- eller kulturområdet. Du bör ha högskoleutbildning inom aktuella områden och det är meriterande med ledarutbildning. Har du erfarenhet från orkesterverksamhet är det meriterande. Du bör ha erfarenhet av ledarskap samt ekonomiarbete.

Som person har Du god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kvalifikationer.

Det går inte att kommentera på den här sidan.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: