Musikpedagog/Musiklärare

28 december 2009

Stockholms Stad

Kulturförvaltningen

Kulturskolan

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare med cirka 40 500 medarbetare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som är inspirerande, engagerande och vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med många möjligheter. Stockholms stad ska vara en attraktiv arbetsgivare med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.

Kulturförvaltningen arbetar på uppdrag av kulturnämnden. Verksamheten omfattar avdelningen för kultur- och integrationsstöd, Kulturhuset, Kulturskolan, Liljevalchs konsthall/Stockholm Konst, Stadsbiblioteket med stadsdelsbiblioteken samt Stadsmuseet med Medeltidsmuseet och stockholmsforskningen.

Kulturskolan Stockholm erbjuder alla barn och ungdomar 6-22 år inom Stockholms stad undervisning av hög kvalitet inom kulturella färdigheter som musik, dans, sång, teater, bild och form med mera. Kulturskolan har undervisningslokaler med professionell utrustning runt om i hela Stockholms stad, liksom ett flertal egna teaterscener.

Kulturskolan har cirka 15000 elever, vilka också har möjlighet till spel i orkester och band. Genom olika evenemang ordnade av Kulturskolan och dess intressenter har eleverna möjlighet att uppträda inför publik inom de olika ämnena; musik, dans, sång, teater m m. Kulturskolan Stockholm är Europas största kulturskola och har cirka 350 medarbetare.

1 plats(er). Musikpedagog/gitarr

Som Kulturskolepedagog är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ge deltagarna ökad kunskap i kulturämnena. Utifrån Kulturskolans VP tillsammans med EC, övriga medarbetare och deltagare planera sin verksamhet så att bästa resultat uppnås. Själv ta ansvar för sin verksamhet och deltagargrupp. Ta ansvar för och aktiv del i alla övriga förekommande arbetsuppgifter såsom APT, ämneslag, arbetslag mm. Verka för goda kontakter med våra deltagare och deras familjer. Rapportera till kanslist erforderliga uppgifter så att faktura och elevhantering kan fungera. Aktivt deltagande i enhetens och Kulturskolans verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer:

Relevant högskoleutbildning. Erfarenhet av gruppundervisning.

Personliga egenskaper:

– God samarbets- och kommunikationsförmåga

– Stor flexibilitet

– Stor servicekänsla och initiativförmåga

– Hög social kompetens och god empati

– Stor självständighet och ansvarstagande.

– God administrativ- och organisationsförmåga

Löneform: Månadslön.

Anställningsform: Tidsbegränsad.

Erfarenhet: Erfarenhet krävs.

För mer information om tjänsten, tag kontakt med:

Enhetschef Lennart Wårdh,08-50842026

Marie Egnell, Lärarförbundet, 0768-253601, marie.egnell@kultur.stockholm.se (facklig)

Soon Olsson, SKTF, 076-1231811, soon.olsson@kultur.stockholm.se (facklig)

Piamaria Hallberg, SACO, 08-50831643, piamaria.hallberg@stadsmuseum.stockholm.se (facklig)

Tillträde: 2010-01-07.

Det går inte att kommentera på den här sidan.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: