Musiklärare / Sångpedagog

02 februari 2010

Karlbergsgymnasiet söker

Musiklärare/sångpedagog

Vår körledare och sångpedagog ska vara föräldraledig och vi söker dig som är villig att med liv och lust fortsätta utvecklingen av Karlbergsgymnasiets sång- och körverksamhet. Ansvar för våra årliga jul- och vårkonserter ingår i arbetsuppgifterna liksom att vara mentor för elever på estetiska programmet. Tillsammans med övriga lärare på programmet har du stora möjligheter påverka verksamheten.

Karlbergsgymnasiet är ett gymnasium som förenar tradition med nytänkande. Här finns en god blandning av studieförberedande och yrkesförberedande program. På Karlbergsgymnasiet studerar drygt 700 ungdomar från Åmål och omkringliggande orter. Karlberg är också en öppen mötesplats för många även på kvällar och helger, då musik, dans och idrott ofta fyller lokalerna. Skolan invigdes 1970 och har därefter byggts om och förändrats i etapper och är idag en modern skola med modern teknik och progressivt tänkande. Karlbergsgymnasiet har en lång tradition av sång och musik i olika former.

I början av 2000 tillkom en modern inspelningsstudio och nya övningsrum för sång och instrumentalmusik. Ny ensemblesal kompletterar aulan, där många musikevenemang genomförs. Det estetiska programmet har funnits i mer än tio år på Karlberg och har ett nära samarbete med Kulturskolan.

Upplysningar

Närmare upplysningar lämnas av

tf rektor Britt Svarfvar, tfn 0532-172 18, 070-63 18 670

britt.svarfvar@edu.amal.se

bitr rektor Björn Lindeberg, tfn 0532-172 12, 0730-61 51 88

bjorn.lindeberg@edu.amal.se

Det går inte att kommentera på den här sidan.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: