Verksamhetschef till Danscentrum Syd i Malmö

02 februari 2010

Danscentrum Syd är en organisation för de frilansande dansarna och koreograferna i södra Sverige.

Mitt i hjärtat av det nya kulturella Malmö har vi lokaler i kulturhuset Mazetti, granne med Teaterhögskolan och Inkonst. Här bedrivs daglig träning för dansare, repetitioner i våra tre studior samt förmedling av dansproduktioner.

Danscentrum Syd är en växande organisation och har idag 116 medlemmar.

Vi söker en VERKSAMHETSCHEF, som kan föra Danscentrum Syd in i ett nytt skede som en större och starkare organisation. Verksamhetschefen ska representera organisationen i diverse sammanhang på kommunal, regional och nationell nivå, ansvara för budgeten, möjliggöra förmedling av medlemmarnas

produktioner, administrera och leda personalen i den dagliga verksamheten, samt hålla i kontakterna med styrelsen. Det finns en frihet att utveckla arbetet och växa tillsammans med Danscentrum Syd.

Som verksamhetschef bör du vara väl insatt i ansökningsprocesser för kulturmedel, ha förståelse för ekonomi och erfarenhet av ledarskap och personalansvar.

Erfarenhet och intresse av dans och kultur är en fördel.

Det är viktigt att du som verksamhetschef är driftig, kreativ och ser positivt på utmaningen att med relativt fria händer utforma det långsiktiga arbetet inom Danscentrum Syd.

Det går inte att kommentera på den här sidan.

Tidigare inlägg:

Nästa inlägg: